Keşeru, autocritic: "Dacă reușeam să marchez, am fi fost mai liniștiți pe final"



024 октября 2014

 

Steaua a învins-o pe Rio Ave, cu 2-1 (DETALII ȘI VIDEO AICI), însă pe finalul meciului a avut destule emoții împotriva lusitanilor. După ce a intrat cu 2-0 la pauză, trupa lui Gâlcă a fost surprinsă în startul părții secunde. 

Del Valle a înscris superb în minutul 48 și și-a trezit colegii la viață. La doar 3 minute distanță, Keșeru putea să facă 3-1, însă golgheterul Stelei din acest sezon a tras peste poartă de la limita careului, chiar dacă nu era talonat de vreun adversar.

"Dacă reușeam să marchez în startul reprizei secunde, am fi fost mai liniștiți. E nevoie uneori de ceva emoții pentru a profita mai bine de victorie. După această seară, se complică puțin calificarea în primăvara europeană sau se simplifică pentru clasarea pe primul loc. Noi privim partea plină a paharului", a declarat atancantul Stelei după meci. 

VEZI AICI RATAREA LUI KEȘERU: 

Deși nu a marcat în confruntarea cu Rio Ave, Keșeru a fost salvat de colegul său din atac. Responsabilul cu golurile în Europa este Raul Rusescu - jucătorul împrumutat de la Sevilla are 5 (DETALII AICI)

"Noi ne simțim foarte bine, dacă înscrie el foarte bine, dacă înscriu eu foarte bine, important e ca echipa să câștige. Dacă eram mai preciși, reușeam să rezolvăm meciul mai devreme.", este de părere Keșeru. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑