Dinamo Moscova face furori în Campionatul Rusiei. Echipa îşi doreşte un loc pe podium



Foto: izvestia.ru

Dinamo Moscova s-a apropiat de podium în Campionatul Rusiei. Echipa lui Stanislav Cercesov a învins Terek Groznîi cu 3-0 şi a egalat campioana ŢSKA Moscova, care este pe locul trei.

Dinamo Moscova a început în forţă meciul de pe teren propriu cu Terek Groznîi şi a deschis scorul în minutul 26 prin atacantul naţionalei Rusiei, Alexandr Kokorin. Peste doar două minute Kevin Kuranyi a dublat avantajul gazdelor.

Kuranyi şi-a trecut în cont dubla, stabilind scorul final de 3-0 după ce a marcat din penalty. În urma acestei victorii, Dinamo a egalat la puncte campioana ŢSKA Moscova, care este pe locul trei, însă echipa lui Cercesov are un meci mai puţin disputat.

Într-un alt meci, Arsenal Tula a învins Amkar Perm cu scorul de 4-0 şi a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon. Pentru gazde au marcat Serghei Kuzneţov, de două ori, Evghenii Osipov şi Alexandr Kutin. Moldoveanul Igor Picuşciac nu a evoluat pentru Amkar, el fiind accidentat.

După 14 etape, Zenit este lider cu 35 de puncte, iar FC Krasnodar a urcat pe locul doi după ce a învins surprinzător campioana ŢSKA Moscova cu 2-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑