Danijel Milicevic a marcat la Lyon unul dintre cele mai frumoase goluri ale serii, în UCL



**VIDEO** Danijel Milicevic a marcat la Lyon unul dintre cele mai frumoase goluri ale serii, în UCL

Lyon a dezamăgit în acest sezon de Champions League și până marți seara avea doar un punct din patru meciuri. A jucat pe Stade de Gerland cu Gent, campioana Belgiei, și a început perfect meciul, cu un gol marcat de Jordan Ferri, în minutul 7. Danijel Milicevic a egalat însă cu una dintre cele mai frumoase reușite ale serii.

În minutul 32, oaspeții au beneficiat de o lovitură liberă din lateral dreapta, de la marginea careului. Trei jucători ai lui Gent s-au așezat în fața balonului, apoi l-au lăsat pe Milicevic să execute, acesta trimițând perfect pe lângă zid, lângă bară, fără vreo șansă de a interveni pentru portarul Anthony Lopes.

MijlocaȘul elvețian în vârstă de 29 de ani e la a doua reușită a sezonului în UCL, interesant fiind faptul că prima a venit tot contra lui Lyon, în meciul tur, când de asemenea a egalat, la unu, după ce francezii deschiseseră scorul.

Cât despre reușita sa de la Lyon, e prima din lovitură liberă pe care o formație belgiană o reușete după zece ani, de la golul marcat de Bosko Balaban pentru FC Bruges într-un meci cu Rapid Viena.

VIDEO CU GOLUL LUI MILICEVIC

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑