Iker Casillas a greșit decisiv la meciul în care a egalat recordul lui Xavi de prezențe în Ligă



**VIDEO** Iker Casillas a greșit decisiv la meciul în care a egalat recordul lui Xavi de prezențe în Ligă

Iker Casillas ar fi trebuit să fie sărbătoritul serii la Porto, în meciul cu Dinamo Kiev. Numai că portarul spaniol a greșit decisiv în partida în care a egalat recordul lui Xavi de prezențe în Champions League.

După ce ucrainienii au deschis scorul din penalty în minutul 35 prin Yarmolenko, Porto a alergat după egalare și a avut câteva ocazii bune. Totul s-a terminat însă în minutul 64, când Casillas a trimis practic în propria poartă, la o acțiune a lui Derlis Gonzalez.

Acesta a itnrat în care pe stânga, talonat de un adversar, și a încercat să trimită un lob peste portar. Casillas a pus mâna și a deviat nefericit, peste el, direct în plasă! Scorul final a fost 2-0 pentru campioana Ucrainei.

În vârstă de 34 de ani, portarul iberic venit în această vară de la Real, a jucat marți meciul cu numărul 157 în Champions League, egalând astfel recordul pe care-l deține Xavi, fostul jucător al Barcelonei. Casillas a debutat în cea mai importantă competiție a cluburilor acum 16 ani, pe 15 septembrie 1999, când a apărat poarta Realului în deplasarea cu Olympiacos, 3-3.

VIDEO CU GOLUL PRIMIT DE CASILLAS DE LA GONZALEZ

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑