Mesajul lui Rednic după victoria cu Steaua! Obiectivul dinamoviștilor până la finalul anului



 

Mesajul lui Rednic după victoria cu Steaua! **Obiectivul dinamoviștilor până la finalul anului**

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Dinamo a câștigat derby-ul cu Steaua, este doar la 3 puncte de locul al doilea, ocupat de Viitorul, iar Mircea Rednic vrea să-și țină jucătorii în priză.

Tehnicianul dinamovist este deja cu gândul la partida cu FC Voluntari și nu se gândește decât la o victorie în fața codașei din Liga 1. În plus, Mircea Rednic a fixat și obiectivul echipei până la finalul anului, în condițiile în care au mai rămas 5 etape de disputat.

FC Voluntari - Dinamo este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, luni, ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

"Victoria cu Steaua nu înseamnă nimic dacă nu batem Voluntari, iar apoi pe Iași. Gigi Mulțescu știe să resusciteze echipe din mers, joacă mult mai bine, mai grupat.

O să fie mult mai greu, acum au venit foarte mulți suporteri, impresari, un derby cu Steaua este special. Când să trecem pe primul loc, am pierdut cu CFR (n.n. 0-2), apoi ne-a bătut Astra (n.n, 0-1). I-am rugat pe jucători să termine cu euforia!

Obiectivul nostru este să ne calificăm în play-off. Mai avem 5 meciuri, din care să luăm cel puțin 12 puncte. Pe hârtie, noi avem meciuri mai ușoare decât ceilalți și trebuie să profităm", a spus Rednic, la Digi Sport Special.

Etapa a 19-a: FC Voluntari (d)
Etapa a 20-a: CSMS Iași (a)
Etapa a 21-a: Petrolul (d)
Etapa a 22-a: Pandurii (a)
Etapa a 23-a: CFR Cluj (d)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑