Intalnire memorabila pentru doi adolescenti, testati pentru postul de primar la echipa Real Madrid: Au dat ochii cu Iker Casillas



024 декабря 2014

Doi adolescenti care erau testati pentru postul de primar la echipa de juniori a clubului Real Madrid au avut o intalnire memorabila. In timp ce se aflau la interviu, si-a facut aparitia portarul legendar al acestui club Iker Casillas.

 

Faza s-a petrecut la baza de juniori a celor de la Real Madrid. Doi adolescenti se aflau in probe pentru postul de portar, cand, in timpul interviului peste ei a dat busna Iker Casillas in persoana. Tinerilor nu le-a venit sa creada ca marele portar este alaturi de ei. Unul dintre ei nu si-a putut ascunde emotiile, apoi intalnirea s-a transformat intr-o conversatie despre meritele fiecaruia. Adolescentii s-au laudat cu trofeele castigate la juniori, in timp ce Casillas - cu cele castigate de-a lungul carierei. Spanioulul ajuns la 33 de ani este campion mondial si de doua ori campion european cu nationala tarii sale, a cucerit 3 trofee de Liga Campionilor si este de 5 ori campion al Spaniei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑