Varela își așteaptă rândul la transfer: "Dacă fac performanță, normal că vreau să plec afară"



024 декабря 2014

 

**VIDEO** Varela își așteaptă rândul la transfer:

Fernando Varela a devenit repede un om de bază la Steaua după venirea de la FC Vaslui. Transferul său a costat-o pe Steaua un milion de euro. Fundașul a profitat de plecările lui Chiricheș și Gardoș și, împreună cu Szukala, formează un cuplu solid în apărarea campioanei.

În exclusivitate pentru Digi Sport, apărătorul african a făcut bilanțul sezonului: "A fost un an super, am făcut 7 goluri la Steaua, am jucat meci de meci, am făcut meciuri bune. Când am venit aici eram criticat că nu sunt bun pentru Steaua".

Partenerul său din defensivă, polonezul Szukala, ar putea să părăsească gruparea roș-albastră. Varela își așteaptă liniștit rândul pentru un transfer în străinătate. 

"Toată lumea se gândește să plece în altă parte, la un club bun. Nu pot să zic că nu se gândește, normal că se gândește. Dacă fac performanță aici la Steaua și câștig, normal că vreau să plec afară", a mai spus fundașul în vârstă de 27 de ani.

Varela a jucat 25 de partide în acest sezon pentru Steaua, în toate competițiile, iar acum se pregătește să plece la Cupa Africii 2015, alături de naționala Insulelor Capului Verde.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑