Prima reacție a suporterilor după ce Argăseală a anuțat că echipa se va numi FCSB în retur



**VIDEO** Prima reacție a suporterilor după ce Argăseală a anuțat că echipa se va numi FCSB în retur

Fanii Stelei au protestat pentru prima dată după ce au aflat că din retur trupa din Ghencea se va numi FCSB. Evenimentul s-a petrecut la un meci de baschet disputat sâmbătă între CSA Steaua București și CS Universitatea Cluj, scor 109-98.

Reprezentanții suporterilor Stelei, reuniți în facțiunea ”Peluza Sud”, au fost prezenți la meciul de baschet pentru a-și încuraja favoriții, dar și pentru a protesta față de decizia celor din conducerea echipei de fotbal de a schimba denumirea în FCSB pentru a doua parte a sezonului.

Suporterii au scandat în principal împotriva lui Gigi Becali, după care au susținut cauza culorilor.

”Becali George pleacă din Ghencea!” și ”Noi cântăm pentru culori, nu pentru conducători!” au fost cele mai uzitate scandări ale ultrașilor.

”Când am discutat ultima oară cu cei de la Clubul Sportiv s-a implicat şi MApN-ul şi am văzut disponibilitate din partea ambelor părţi pentru rezolvarea acestei probleme.

Înainte să putem folosi marca, aceasta trebuie evaluată, iar evaluarea ne va fi trimisă nouă, iar abia atunci putem vorbi despre utilizarea ei. Va dura câteva luni până e gata. Aşa că, în retur, aproape sigur vom juca pe tricouri cu noua siglă şi cu denumirea de FCSB, cea care va apărea și pe tabela de marcaj”, este declarația lui Valeriu Argăseală, găzduită de Digi Sport, care i-a iritat pe fanii roș-albaștrilor.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑