Simona Halep a ales suprafața de joc pentru Fed Cup: “E ca la Singapore, așteptăm indicațiile ei”



**VIDEO** Simona Halep a ales suprafața de joc pentru Fed Cup: “E ca la Singapore, așteptăm indicațiile ei”

În aşteptarea Simonei Halep, patinoarul din Galaţi s-a transformat în arenă de tenis. "Suprafaţa este exact ca la Turneul Campioanelor", au declarat organizatorii.

Pregătirile pentru meciul cu Spania din Cupa Federaţiei sunt în grafic. România va înfrunta echipa iberică în turul întâi al Grupei Mondiale II, pe 7 și 8 februarie, pe patinoarul din Galaţi. Organizatorii au montat deja suprafaţa de joc: la cererea Simonei Halep, aceasta va fi similară cu cea de la Turneul Campioanelor. La Singapore, românca a ajuns în finală, unde a fost învinsă de Serena Williams, numărul 1 mondial.

Florin Șipoș are grijă ca totul să fie perfect: “Cum va arăta suprafața? Exact ca cea de la Singapore, unde a fost Simona la Turneul Campioanelor. Ca și culori, ca și viteză de joc, așteptăm indicațiile Simonei, să vedem cum o ajustăm.” Întrebat ce a cerut Simona legat de suprafață, acesta a răspuns: “Lent spre mediu, nu foarte rapidă.”

Simona Halep este aşteptată la Galaţi cu trofeul de la Australian Open. Numărul 3 mondial s-a calificat în sferturi, unde o va înfrunta pe Ekaterina Makarova: “Sper să întârzie cât mai mult și să vină cu trofeul la Galați. Ar fi extraordinar de frumos!”

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑