CSU Craiova - Anji 0-1. Un fault asupra lui Herghelegiu l-a scos din minți pe Cârțu



 

**VIDEO** CSU Craiova - Anji 0-1. Un fault asupra lui Herghelegiu l-a scos din minți pe Cârțu

Andrei Herghelegiu (22 de ani), golgheterul celor de la CS Universitatea Craiova, după ”dubla” din amicalul cu Khazar Lankaran, scor 3-0, și după ce a marcat singurul gol al disputei cu echipa lui Bogdan Stancu, a fost protagonistul unui incident la meciul cu Anji, care s-a disputat duminică, 25 ianuarie.

CSU Craiova a pierdut amicalul contra celor de la Anji, scor 0-1, dar oltenii au reușit iar o partidă bună. Doar lipsa de concentrare a jucătorilor a făcut ca la final rușii să fie cei care s-au impus.

Evoluția ”juveților” l-a scos din minți pe Cârțu, care s-a răstit de mai multe ori la elevii săi.

Nervii unuia dintre cei doi antrenori ai echipei craiovene n-au mai putut fi controlați pe finalul primei reprize. Cei de la Anji au intrat mai tare la Herghelegiu, care s-a prăbușit pe gazon și a acuzat probleme la piciorul stâng. Cârțu s-a enervat și a încercat să-și facă singur dreptate.

”Sunt supărat pe superficialitate. Aşa e la la noi, la români, când e ultimul joc al stagiului de pregătire, băieţii se gândesc la relaxare, la ce va fi în cele trei zile de pauză.

Ştiam ce va fi cu o echipă din spaţiul ex-sovietic. M-a supărat cum am luat golul, după o degajare a portarului advers, pe axul central, iar fundaşii și mijlocaşii centrali nu fac nimic să respingă.

Cât despre Herghelegiu, sper să nu aibă nimic, la ligament, după ce l-a aruncat ăla peste banca lor. Că şi aşa avem alţii pierduţi prin pregătire”, a spus Cârțu.

CS Universitatea - Anji 0-1
A marcat: Andreev 55

CSU Craiova (prima repriză): Bălgrădean - Dumitraş, Acka, Izvoranu, Briceag - A. Cârstea, Madson - Târnăcop, Băluţă, Erikson - Herghelegiu (A. Ivan 40)

CSU Craiova (a doua repriză): Brac (C. Straton 60) - S. Achim, Acka, Frăsinescu, Briceag - Mateiu, Brandan - Manea, Bawab, Varga - A. Ivan.
Antrenori: Sorin Cârțu și Emil Săndoi

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑