Spectacol la Cupa de Snowboardcross! Pierre Vaultier a obţinut a 16-a victorie din carieră



Foto:zimbio.com

Sportivii francezi au făcut spectacol la etapa din Germania a Cupei Mondiale de snowboardcross. Pierre Vaultier şi Nelly Moenne Loccoz s-au impus fără emoţii la Feldberg.

Campionul olimpic de la Soci, Pierre Vaultier, a obţinut a 16-a victorie din carieră în cadrul Cupei Mondiale de snowboardcross. Francezul nu a avut probleme în finala masculină de la Feldberg, însă după ce a trecut linia de sosire a fost aproape de o accidentare gravă. Vaultier a fost lovit de un alt sportiv.

"Am avut parte de o zi superbă, în afară de sfârşitul cursei. Acolo prietenul meu a fost aproape să-mi taie gâtul cu placa sa. Până la urmă, am reuşit să evităm acest incident neplăcut", a relatat câştigătorul etapei din Feldberg, Pierre Vaultier. 

La feminin, Nelly Moenne Loccoz a avut o evoluţie de zile mari în finală, asta după ce în penultimul act a încheiat cursa doar pe locul patru. Sportiva din Franţa a ajuns la finiş cu un avantaj considerabil faţă de următoarele clasate şi s-a distanţat în clasamentul general. 

Următoarea etapă din cadrul Cupei Mondiale de snowboardcross va avea loc în Rusia, pe 20 şi 21 februarie

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑