CSU Ploieşti - U BT Cluj 74-88. Zece succese în ultimele unsprezece meciuri!



025 февраля 2015

 

**VIDEO** CSU Ploieşti - U BT Cluj 74-88. Zece succese în ultimele unsprezece meciuri!

O nouă înfrângere pentru baschetbaliştii de la CSU Ploieşti. Campionii au pierdut al doilea meci la rând în Liga Naţională, contra lui U BT Cluj, echipă care are o singură înfrângere în ultimele 11 partide.

Campionii de la CSU Ploieşti au pierdut al doilea meci la rând în Liga Naţională, 74-88 în faţa lui U BT Cluj. Performera etapei trecute, când a învins Steaua chiar în Capitală, echipa antrenată de Marcel Ţenter a câştigat primele două sferturi pe terenul prahovenilor.

Fiecare echipă a marcat câte nouă puncte în sfertul al treilea, iar gazdele s-au apropiat pe final la patru puncte. Clujenii s-au apărat însă excelent şi s-au impus cu 88-74. Ultimele transferuri ale ploieştenilor, sârbul Zigeranovic şi bulgarul Avramov s-au numărat printre cei mai buni jucători ai gazdelor: au reuşit împreună 42 de puncte.

Campioana a pierdut trei titulari după eliminarea din competițiile continentale, iar unul dintre noii veniți regretă înfrângerea. Ivan Zigeranovic: “Din păcate, sunt la primul meu meci aici, am venit de două zile și am dorit din suflet să câștigăm.”

După ce a decis cu un capac soarta partidei cu Steaua, Sean Barnette a fost cel mai bun jucător al clujenilor şi la Ploieşti. Cu 24 de puncte, americanul a contribuit decisiv la victoria ardelenilor, a zecea în ultimele 11 partide: “Întotdeauna este plăcut să obții o victorie în deplasare, mai ales pe acest teren. Este o victorie importantă, mă bucur că am obținut-o.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑