Penalty-ul ratat de Messi păstrează speranțele la Manchester. "Vom merge la Barcelona să câștigăm"



025 февраля 2015

 

 **VIDEO** Penalty-ul ratat de Messi păstrează speranțele la Manchester.

VIDEO Manchester City - Barcelona 1-2. Antrenorul campioanei Angliei, Manuel Pellegrini, rămâne optimist în privința calificării în sferturile de finală ale UEFA Champions League, în ciuda înfrângerii de pe teren propriu, din manșa întâi a dublei cu Barcelona.

Penalty-ul irosit de Messi la ultima fază ar putea fi cheia calificării, în opinia tehnicianului chilian. Intervenția lui Joe Hart și ratarea argentinianului au limitat proporțiile scorului.

"Vom merge la Barcelona să câștigăm. Avem încă șanse și vom încerca.", anunță tehnicianul lui Manchester City.

După 1-2 în tur, britanicii au nevoie de o victorie la două goluri pe terenul Barcelonei, misiune grea, dar care nu pare imposibilă pentru Pellegrini. La 1-3, problemele ar fi fost mult mai mari pentru "cetățeni", care păstrează speranțe. 

"Penalty-ul ratat de Messi ne oferă mai multe șanse de a câștiga la Barcelona. Este o intervenție foarte importantă (n.r. - a lui Joe Hart), mai întâi că nu era nevoie să comitem un penalty și trebuie să ne controlăm emoțiile în careu, dar și pentru că ar fi fost foarte greu la scorul de 3-1. Dacă mergem la Barcelona și evoluăm cum o facem de obicei, așa cum am jucat în repriza a doua, avem șanse la calificare. O înfrângere pe teren propriu nu este cel mai bun rezultat, dar vom merge la Barcelona să câștigăm. Avem încă șanse și vom încerca.", a declarat Pellegrini, la finalul meciului.

Returul se joacă peste 3 săptămâni. Barcelona - Manchester City se joacă miercuri, 18 martie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑