Arsenal NU se consideră favorită în duelul cu AS Monaco din optimile Ligii Campionilor. Află motivul



025 февраля 2015
Foto: idolapoker.com

"Tunarii" nu se consideră favoriţi în duelul cu AS Monaco din optimile Ligii Campionilor! Înainte de meciul din această seară dintre Arsenal şi Monaco, antrenorul londonezilor, Arsene Wenger a declarat că ambele echipe au şanse egale la victorie.

Arsenal Londra s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor pentru al 11-lea an consecutiv, iar în ultimii patru ani a fost eliminată în această fază a competiţiei. Arsenal va încerca să ajungă în acest sezon în sferturi după o pauză îndelungată, iar antrenorul Arsene Wenger este de părere că nu va fi deloc uşor.

"Tunarii" vor juca în această seară meciul tur cu AS Monaco, iar tehnicianul londonezilor nu crede că echipa sa este favorită.

"Am auzit că cei de la Monaco au declarat că presiunea este pe noi, pentru că suntem favoriţi. Nu cred că e chiar aşa. Consider că şansele sunt 50 la 50", a spus antrenorul Arsenal, Arsene Wagner.

Arsenal este într-o formă bună înainte de duelul cu AS Monaco. Echipa lui Wenger a obţinut opt victorii în ultimele nouă partide. Asta în condiţiile în antrenorul nu a putut conta în ultima perioadă pe titularii Aaron Ramsey, Alex Oxlade-Chamberlain, Mikel Arteta şi Mathieu Debuchy, toţi accidentaţi.

Statistica la fel este de partea "tunarilor". În ultimele 20 de partide jucate împotriva echipelor franceze, Arsenal a pierdut doar două meciuri. De partea cealaltă, Monaco a jucat cu formaţii engleze de zece ori şi a câştigat cinci dispute.

În cealaltă partidă a serii, finalista Ligii Campionilor din sezonul trecut, Atletico Madrid va întâlni Bayer Leverkusen.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑