&SONDAJ A încercat din nou să muște Suarez? Atacantul s-a îndreptat periculos spre mâna lui Demichelis



025 февраля 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** A încercat din nou să muște Suarez? Atacantul s-a îndreptat periculos spre mâna lui Demichelis

VIDEO Manchester City - Barcelona 1-2. Luis Suarez a fost omul meciului câștigat de catalani pe terenul deținătoarei titlului din Premier League.

Uruguayanul a vrut să răzbune nereușita din sezonul trecut, atunci când City "i-a furat" titlul fostei sale echipe, Liverpool, în etapele de final.

În meciul de marți seara, de la Manchester, Suarez a înscris de două ori și i-a adus pe catalani cu un picior și jumătate în sferturile de finală din UCL.

Cu toate acestea, sud-americanul nu a ieșit în evidență doar prin cele două goluri. În finalul partidei, la un duel petrecut aproape de careul "cetățenilor", vârful cumpărat în vară de Barcelona pare că încearcă să îl muște pe Demichelis.

Fundașul și-a dus mâna în zona gâtului lui Suarez, iar din imagini reiese că uruguayanul ar fi avut intenția să îl muște pe adversarul său. Demichelis a retras la timp mâna, iar faza s-a încheiat fără incidente asemănătoare celor din trecutul tumultos al fotbalistului.

></p><p>Chiar dacă nu și-a dus la capăt intenția, comportamentul atacantului de 28 de ani lasă un gust amar. El și-a atras eticheta de Ajax Amsterdam, după ce l-a muşcat pe jucătorul de la PSV Eindhoven, Otman Bakkal, incident în urma căruia a primit o suspendare de 7 meciuri.

Ajuns la Liverpool, Suarez a recidivat în 2013, când l-a muşcat pe fundaşul sârb al lui Chelsea, Branislav Ivanovic, fiind suspendat 10 partide din Premier League.

Ultimul astfel de episod negru a avut loc la Cupa Mondială din Brazilia, cu Giorgio Chiellini, pentru care a fost pedepsit timp de 4 luni și a fost nevoit să debuteze la Barcelona abia în finalul lui octombrie.

VIDEO CU DUELUL DINTRE SUAREZ ȘI DEMICHELIS: 

Sursa video: Daily Mail

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑