Echipele din Canada au amintit americanilor unde a fost inventat hocheiul! DETALII de la ultimele meciuri din NHL



 

Echipele din Canada au adus aminte americanilor unde a fost inventat hocheiul! Montreal Canadiens a întrerupt seria de 12 victorii consecutive ale celor de la Boston Celtics, chiar pe terenul acestora. Scorul la finalul timpului regulamentar a fost 1-1, în overtime nu s-a marcat niciun gol, iar câştigătoarea s-a decis la penalty-uri. Golul victoriei a fost reuşit de belarusul Alex Galceniuk.

Chiar şi aşa, Boston Bruins a reuşit cea mai lungă serie de victorii din acest sezon, a rămas pe primul loc în clasamentul general din NHL şi este una dintre cele trei echipe care şi-au asigurat calificarea în play-off.

O altă formaţie calificată în play-off, San Jose Sharks, care se află pe locul trei în clasamentul general din NHL, a pierdut şi ea în faţa unei echipe din Canada. Formaţia din California a fost învinsă în deplasare de Calgary Flames, scor final 1-2. Şi în această partidă scorul la finalul celor trei perioade a fost egal, 1-1, iar gazdele s-au impus la penalty-uri.

După înfrângerea formaţiei din Boston, cea mai în formă echipă din NHL a devenit New York Rangers, care a ajuns la a patra victorie la rând. Echipa din New York a învins acasă Phoenix Coyotes. Ryan McDonagh a marcat golul decisiv în overtime, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost 3-3. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑