Diana Bulimar revine în competiţii după nouă luni, la Cupa Mondială de la Doha



 

**VIDEO** Diana Bulimar revine în competiţii după nouă luni, la Cupa Mondială de la Doha

Diana Bulimar revine în competiţii după nouă luni! Gimnasta în vârstă de 19 ani va concura, alături de Laura Jurcă la Cupa Mondială de la Doha, unde fetele vor evolua la trei aparate - paralele, sol şi bârnă.

Bulimar are deja în palmares trei medalii cucerite la întrecerea din Qatar, toate la sol - una de aur, în 2013, şi două de argint în 2012 şi 2014. Colega de lot a Dianei, Monica Roșu, a declarat:

"Mă bucur că a revenit, nu a mai concurat de un an de zile, are deja ceva de când nu a mai concurat, abia aștept să o văd și eu. Sunt sigură că va avea niște exerciții bune și de un alt nivel față de ceea ce am văzut astăzi".

Bulimar s-a accidentat, în august 2014, la genunchi, şi a ratat Campionatele Mondiale din China. Gimnasta abia revenise după o intervenţie chirugicală suferită în 2013 la acelaşi picior, care o ţinuse departe de competiţii cinci luni.

La Doha, România va fi reprezentată şi în competiţia masculină. Marius Berbecar, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna şi Andrei Muntean se vor bate pentru medalii în Qatar.

Cupa Mondială de gimnastică de la Doha este joi, de la ora 16:30, pe Digi Sport 3.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑