Cele mai bune echipe de hochei ale sezonului precedent s-au intalnit intr-un nou superduel




Campioana ligii nord-americane de hochei, Los Angeles, a invins cu 4 la 2 formatia New York, pe care a intalnit-o si in finala din 2014. In acelasi timp, Montreal s-a apropiat la doar o victorie de calificarea in faza eliminatorie.

 
New York Rangers a inceput ca din tun meciul cu detinatoarea Cupei Stanley si a inscris dupa 51 de secunde. Los Angeles Kings, care are evolutii modeste in ultima perioada, a jucat superb dupa golul incasat, iar fanii si-au adus aminte de echipa din sezonul trecut. Regii au egalat in minutul 11, au ajuns in avantaj in repriza secunda, iar in debutul partii a 3-a l-au invins de doua ori pe portarul advers. 

 

Los Angeles a castigat meciul cu New York, scor 4 la 2, dar ramane pe locul 9 in Conferinta de Vest. Pentru a se califica in play-off si pentru a-si apara titlul de campioni, regii trebuie sa urce inca o pozitie in clasament. Rangers se afla pe locul 2 in Est, unde lider este Montreal. Echipa canadiana a pierdut duelul cu Nashville, in prelungiri, scor 2 la 3. 

 

Conform regulilor ligii nord-americane de hochei, echipa invinsa in prelungiri obtine un punct. Montreal are in total 100 de puncte acumulate in acest sezon si este la o victorie distanta de calificarea in faza eliminatorie din NHL. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑