Pavel Voronin vrea să cucerească Italia, însă are nevoie de susţinerea moldovenilor de acolo



 

Unul dintre cei mai buni luptători din Moldova la categoria grea, Pavel Voronin vrea să cucerească Italia. Sportivul face ultimele pregătiri pentru turneul de la Verona, unde se va bate pentru centura de campion la categoria de 93 kilograme.

În timp ce unii luptători moldoveni se pregătesc de Gala KOK de la Chişinău, alţii sunt gata să reprezinte ţara noastră peste hotare.

Luptătorul Pavel Voronin va participa sâmbătă, în oraşul Verona, la turneul "Facta non Verba". Moldoveanul va evolua în categoria de până la 93 de kilograme, unde va lupta pentru centura de campion, în cadrul unei piramide, alături de alţi 3 sportivi, Antonio Copeta, Ivan Daili şi Francesco Xhaja. Voronin face ultimele pregătiri înainte de turneu la Chişinău.

Pavel Voronin, originar din Cimişlia, vrea să revină cu centura acasă, iar pentru asta mizează pe susţinerea moldovenilor stabiliţi în oraşul italian.

"Toţi moldovenii, care sunt în Italia îi aştept să mă susţină, să mă simt ca acasă şi să demonstrez că într-adevăr Republica Moldova are sportivi de calitate înaltă. Îmi doresc foarte mult o centură şi cred că anul acesta îmi voi implini visul", a spus sportivul.

La Chişinău la fel se fac ultimele pregătiri pentru Gala KOK, care va avea loc la Sala Polivalentă pe patru aprilie. La turneu vor participa opt sportivi din Moldova şi 13 din afara ţării.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑