Meci de un imens dramatism, la Chisinau. Moldovenii de la Olimpus au pierdut in ultimele secunde partida cu ZTR




Moldovenii de la Olimpus au pierdut in ultimele secunde partida cu ZTR, liderul ligii ucrainene de handbal, scor 31 la 32. Echipa din capitala mai are sanse la medaliile de bronz in aceasta competitie.


Cea mai puternica echipa a momentului din Liga Ucraineana, ZTR, si-a aratat abilitatile ofensive in prima repriza. Apararea celor de la Olimpus se lasa deseori descoperita. La pauza, scorul era de 18 la 13 in favoarea oaspetilor. Dupa discutia cu antrenorul, handbalistii moldoveni au dat dovada in  repriza secunda de o energie dubla si pofta de joc mult mai mare. Olimpus a atacat fabulos si a marcat aproape la fiecare faza, iar fanii i-au rasplatit cu o sustinere puternica. Cel mai prolific la moldoveni a fost din nou Alexandr Pervanciuc, cu 9 goluri. In aparare, insa, echipa gazda a avut probleme. Portarul de baza Dmitrii Veremciuc a lipsit de pe teren de minute bune si a fost inlocuit de portarul secund. Aproape de finalul partidei, scorul era egal, 31 la 31. 

 

Olimpus a incasat apoi un gol si in ultimele secunde a organizat un asediu la poarta adversa, insa nu a reusit sa salveze meciul. Handbalistii din Zaporojie au castigat cu 32 la 31. 

 

Maxim PLESCA, JUCATOR OLIMPUS-85 CHISINAU: "Am avut o sansa foarte mare egal sa facem. Sigur ca am vrut sa castigam, avea sa fie o sensatie. Pentru echipa noastra avea sa fie ceva superb."

 

Alexei PERVANCIUC, JUCATOR OLIMPUS-85 CHISINAU: "Noi putem juca împotriva unor echipe mari şi arăta un joc demn, iar meciul de astăzi a arătat că putem juca de la egal la egal cu ei. Dacă aveam un pic mai mult noroc, am fi putut ieşi învingători."

 

Alexandr REZANOV, ANTRENOR SECUND ZTR: "Le mulţumesc jucătorilor echipei Olimpus, care au dat dovadă de calităţi de luptători. Nu am reuşit să ne opunem în plină măsură."

 

ZTR este liderul Superligii Ucrainei la handbal, cu 26 de puncte. Olimpus Chisinau ocupa abia pozitia a 5-a, dar mai spera la medaliile de bronz. A 3-a echipa, ZNTU are cu 8 puncte mai mul,t dar si cu 4 meciuri mai multe jucate. Aceasta grupare va veni la Chisinau duminica si va da piept cu Olimpus.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑