Săpunaru: "Revenirea la Rapid e un pas înainte pentru mine. Am reușit să facem imposibilul"



 

**VIDEO** Săpunaru:

Rapid a avut un start impresionant în returul Ligii 1, dublându-și în 6 runde punctele acumulate în primele 17 etape. Cu 22 de puncte, alb-vișiniii au ajuns pe locul al 14-lea, la 3 puncte de poziția a 12-a, ultima care va rămâne în primul eșalon la finalul sezonului și salvarea de la retrogradare este, acum, mai ușor de realizat.

Cristian Săpunaru este unul dintre artizanii revenirii giuleștene, care la finalul turului se afla pe ultimul loc în clasament. "Am reușit să facem imposibilul!", spune căpitanul alb-vișiniilor din acest retur, care a ratat ultimul meci, cel cu Oțelul Galați, din cauza unei accidentări suferite în etapa precedentă, cu Astra

Din cauza contracturii musculare suferite la coapsă, căpitanul feroviarilor a ratat și convocarea la echipa națională pentru meciul cu Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European din 2016.

Înainte să revină la Rapid, Săpunaru jucase ultima dată la Elche, în prima ligă spaniolă, unde se duela cu Real și Barcelona, dar vede întoarcerea în Giulești ca pe un pas înainte.

"Am refuzat câteva oferte ca să vin la Rapid. Mă simt bine, am început anul foarte bine, pentru că e greu pentru o echipă să se omogenizeze atât de repede. E un pas înainte pentru mine și sper ca până la sfârșitul anului să mă simt din ce în ce mai bine, să ajut echipa.", a declarat Cristian Săpunaru, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

"Mi-am dorit să vin să o fac și pe asta. Nu este ușor cu o echipă care era pe ultimul loc, cu 11 puncte și să o salvezi. La început părea imposibil, dar acum nu mai pare. Eu o văd salvată pe Rapid de la retrogradare, pentru asta am venit și pentru asta muncim cu toții. Cred că în momentul de față suntem pe drumul cel bun, avem liniște financiară, cred că și liniște sportivă. Noi ne-am așteptat să ne fie mult mai greu, fiindcă e o echipă fără omogenitate. Nu știu dacă aveam jucători cu mai mult de 5 antrenamente. Era foarte greu, dar au valoare. Au realizat că, dacă nu joacă, nu au cum să salveze acest club. Până la urmă, am reușit să facem imposibilul, zic eu. Nimeni nu se aștepta ca în 6 etape să facem 11 puncte.", a adăugat fundașul dreapta al alb-vișiniilor.

"Îmi doresc foarte mult titlul cu Rapid, dar parcă și mai mult îmi doresc să văd Rapidul acolo sus, unde-i este locul și să văd stadionul acela plin nu cu 10.000 de suporteri, ci plin ca înainte. Veneam și eu la meciuri și era altceva, o atmosferă specială pe Giulești.", a mai spus Săpunaru.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑