Daniel Niculae este "Vedeta etapei" în Liga 1, în runda a 23-a. Cristi Ganea, "Speranța săptămânii"



 

**VIDEO** Daniel Niculae este

VIDEO Rapid - Oțelul 2-0. Cu un gol și o pasă decisivă în derby-ul rundei a 23-a în lupta pentru evitarea retrogradării, rapidistul Daniel Niculae a câștigat categoria "Vedeta Etapei" în ancheta întocmită în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Pentru "Nico", golul marcat în minutul 85 al întâlnirii cu gălățenii a fost primul pe prima scenă a fotbalului românesc, după aproape 9 ani! Precedenta reuşită a lui Daniel Niculae în Liga 1 a fost împotriva celor de la Sportul Studenţesc, pe 4 iunie 2006, într-o victorie cu 3-0 a Rapidului.

Între timp, mai punctase de 7 ori și în Liga a 2-a, tot în tricoul Rapidului, în sezonul trecut, când a pus umărul și la promovare. Ultima reușită din al doilea eșalon a semnat-o pe 28 mai 2014, într-un 2-2 în deplasare cu ACS Berceni.

După ce a contribuit din plin la victoria cu Oțelul, atacantul rapidist a fost în Spania, unde a urmărit chiar de lângă teren duelul de pe Camp Nou dintre Barcelona și Real Madrid, din primul El Clasico al anului.

În săptămâna primului meci oficial al anului pentru echipa națională a României, atacantul giuleștenilor a vorbit și despre o revenire a sa la prima reprezentativă.

"Atât timp cât încă sunt fotbalist, mă voi gândi tot timpul la echipa națională. Pentru moment, sunt la început, încă nu sunt foarte bine fizic, chiar dacă am reușit să înscriu un gol etapa trecută. Mai am multe de pus la punct și sper să o fac în această pauză.", a declarat Daniel Niculae, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Secțiunea "Speranța etapei", destinată tinerii fotbaliști, a fost câștigată de Cristian Ganea (22 de ani), de la FC Brașov.

VIDEO FC Brașov - Dinamo 1-0. Mijlocașul de bandă stângă a marcat golul victoriei "stegare" în fața lui Dinamo. A fost a doua sa reușită în acest an, după ce punctase și în remiza cu Astra (1-1).

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑