George Puşcaş îl laudă pe Roberto Mancini: "Oferă multe şanse tinerilor"



 

**VIDEO** George Puşcaş îl laudă pe Roberto Mancini:

"Diamantul" naţionalei Under-21, George Puşcaş, vrea să facă pasul la echipa mare. "Sunt pregătit oricând să joc", spune preferatul lui Roberto Mancini de la Inter Milano. Atacantul în vârstă de 19 ani a făcut parte si din lotul României pentru meciul cu Irlanda de Nord, de anul trecut.

Naţionala are viitor. Puştiul-minune de la Inter, George Puşcaş, e pregătit să facă pasul la echipa mare.

Anul trecut, atacantul de 19 ani a fost convocat, în premieră, pentru meciul cu Irlanda de Nord. Anul acesta va încerca să ajute naţionala Under-21 să se califice la EURO 2017.

"Eram pregătit să debutez la naţionala mare. Am nevoie de meciuri, dar cred că sunt pregătit şi aştept să vină şi debutul", a spus Puşcaş.

Până atunci, vârful nerazzurrilor se concentrează pe ceea ce are de făcut la reprezentativa de tineret: "Avem o echipă bună, un antrenor care îşi doreşte aceastră calificare şi nu văd de ce nu am putea să o obţinem. Sperăm şi avem încredere în acest grup, pentru că e unit. Trebuie să jucăm fiecare meci la victorie".

Golgheter la Inter Primavera, Puşcaş nu a reuşit încă să marcheze într-un meci oficial pentru echipa mare a nerazzurrilor. Cu toate acestea, l-a impresionat pe Roberto Mancini, care a blocat împrumutul său în perioada de mercato din ianuarie.

De altfel, tânărul atacant român are doar cuvinte de laudă pentru omul care îl antrenează în Italia.

"Are o altă mentalitate faţă de antrenorul pe care l-am avut înainte. Vine din Anglia, acolo unde e o altă pregătire, o altă gândire şi oferă multe şanse pentru cei tineri. Ne dă sfaturi şi asta contează foarte mult pentru un tânăr care are nevoie de evoluţii bune", a explicat Puşcaş.

Între timp, atacantul de 19 ani continuă să înveţe meserie de la colegul Palacio şi îşi doreşte să calce pe urmele idolului său, Zlatan Ibrahimovic.

"Mă înţeleg bine cu tot vestiarul, mai ales cu atacanţii. Palacio e mai apropiat de mine, îmi dă sfaturi. E un om foarte bun. Mă mai consult cu el, îi mai cer sfaturi", a povestit Puşcaş.

Dorit în Germania de Werder Bremen şi Bayer Leverkusen, George Puşcaş ar putea totuşi să continue în Serie A. Inter ia în calcul să-l împrumute la Torino, ca monedă de schimb pentru fundaşul dreapta Darmian. Deocamdată, românul nu se gândeşte la acest lucru.

"Nu mă gândesc la oferte. Dacă Inter decide să mă împrumute, pentru mine e bine. Eu voi decide dacă e bine pentru mine şi pentru club", a precizat George Puşcaş.

5 apariţii în toate competiţiile a bifat George Puşcaş în echipa mare a Interului

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑