Mourinho s-a molipsit de umorul englezesc. Ce farsă i-a făcut ofiţerului de presă al lui Chelsea



Mourinho s-a molipsit de umorul englezesc. **VIDEO** Ce farsă i-a făcut ofiţerului de presă al lui Chelsea

Jose Mourinho continuă să-și întrețină renumele de The Special One, antrenorul lui Chelsea oferind vineri o mostră de umor englezesc, de care pare că s-a molipsit. Ținta momentului care l-a avut pe Mourinho personaj principal știe însă cu cine are de-a face: “Puteam să bănuiesc asta.”

Mourinho a ajuns înaintea ofițerului de presă al lui Chelsea la conferința de presă săptămânală și a decis să-i joace o festă acestuia. Mourinho s-a așezat pe locul lui, în tăcere, apoi, zâmbind, le-a spus ziariștilor din sală: “Când sosește Steve, noi plecăm, pentru că deja s-a terminat.”, stârnind râsetele acestora.

Au urmat apoi 90 de secunde în care tehnicianul portughez și-a consultat de două ori telefonul mobil, mustăcind uneori, în vreme ce jurnaliștii așteaptau nerăbdători să vadă ce va face.

Când în sala de conferințe a apărut Steven Atkins, ofițerul de presă, Mourinho s-a ridicat, ca și cum ar fi vrut să părăsească încăpera, în aplauzele jurnaliștilor. S-a oprit uimit în fața lui Atkins, care însă a realizat că e vorba despre o farsă. Le-a și spus apoi celor prezenți: “Puteam să bănuiesc asta.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑