VIDEO / Umilinta pentru Steven Gerrard, in ultimul sau meci pentru Liverpool: infrangere cu 6-1 la Stoke City. Cum arata clasamentul final in Anglia




Liverpool a pierdut in ultima etapa a sezonului, in deplasare la Stoke City, cu scorul de 6-1. Unicul gol al cormoranilor a fost marcat de capitanul Steven Gerrard, in ultimul sau meci pentru echipa care l-a consacrat.

Editia 2014-2015 a campionatului Angliei s-a incheiat. Astfel, Chelsea Londra este noua campioana din Premier League, urmata de Manchester City si Arsenal. Manchester United a terminat sezonul pe locul patru, iar Tottenham pe cinci. Liverpool a incheiat campionatul abia pe locul sase.

Hull City, Burnley si QPR sunt formatiile care parasesc esalonul fotbalistic superior englez, locul lor fiind ocupat de Bournemouth, Watford si castigatoarea play-off-ului dintre Norwich si Middlesbrough, meci care se va juca diseara.

Titlul de golgheter al Premier League i-a revenit atacantului lui Manchester City, Sergio Aguero. Argentinianul a marcat 26 de goluri in aceasta stagiune.

 

 

 

Sursa foto principala: captura video

Sursa foto: flashscore.ro, facebook.com

Sursa video: footyroom.com


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: liverpool, Steven Gerrard, Premier League,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑