Stanciu: ”Campionatul n-are cum să înceapă la 25 iulie! Doar opt echipe au primit banii din drepturile TV”



 

**VIDEO** Stanciu: ”Campionatul n-are cum să înceapă la 25 iulie! Doar opt echipe au primit banii din drepturile TV”

Daniel Stanciu amendează faptul că nici până acum nu se știe care sunt echipele ce vor evolua în Liga 1, precum și modul preferențial în care s-au împărțit banii din drepturile TV.

Până la startul noului sezon competițional a mai rămas o lună de zile și tensiunea pare a crește exponențial de la o zi la alta în rândul reprezentanților echipelor participante.

Unul dintre cei nemulțumiți este Daniel Stanciu, președintele celor de la ASA Târgu Mureș, formație nou promovată în primul eșalon.

”Cu o lună înainte de startul noului sezon, noi nu știm cine va juca în prima ligă și în a doua. Apoi, cluburile nou promovate n-au primit banii din drepturile TV, pentru că rezultatele din Liga 2 n-au fost omologate încă.

Suntem într-un dezastru total, pentru că n-avem nicio logică, niciun regulament, niciun sistem, n-avem nimic. În acest moment, sunt doar șapte echipe care au primit banii din drepturile TV, iar mai mult de jumătate dintre cluburi își fac bugetul cu acești bani.

Campionatul n-are cum să înceapă la 25 iulie. În plus, nu este nimic oficial nici în privința sistemului de retrogradare. Adunarea Generală poate schimba deciziile Comitetului Executiv”, a spus Stanciu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑