Ilie Balaci, după primul meci jucat în tricoul Rapidului:  "M-a încântat mereu galeria"



 

**VIDEO** Ilie Balaci, după primul meci jucat în tricoul Rapidului:  

Miercuri seară, la aniversarea a 91 de ani de la înființarea clubului Rapid, fostul mare fotbalist Ilie Balaci și-a îndeplinit visul de a îmbrăca tricoul vișiniu al echipei din Giulești, la un meci de old boys cu fostele glorii de la Petrolul Ploiești.

Fostul idol al Universității Craiova a dezvăluit că a preferat să nu dezvăluie până acum simpatia sa pentru atmosfera creată de galeria rapidistă, pentru a nu da de gândit, prin simpla sa prezență în tribunele arenei de lângă Podul Grant.

"Nu mă așteptam niciodată să mai joc în tricoul Rapidului, cu toate că mi-ar fi plăcut. M-a mai întrebat lumea de ce, sau de ce spun acum. Am spus-o de multe ori, nu e prima dată și nu o spun pentru că e Rapid într-o situație grea. Acum câțiva ani am considerat să nu spun, plecând de la ideea că simpla mea prezență în stadionul Giulești poate să însemne ceva, poate să dea de gândit.", a declarat Ilie Balaci, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"M-a încântat mereu galeria Rapidului, nu suporterii, pentru că la acest capitol Universitatea Craiova avea cei mai mulți. La galeria Rapidului m-a încântat că timp de 90 de minute nu am sesizat să își repete cântecele, iar asta înseamnă multe. Emoții am, pentru că întâlnesc o mulțime de foști adversari pe care nu i-am văzut de multă vreme. Printre ei, mulți prieteni, iar doi dintre ei îmi sunt și fini.", a adăugat fostul internațional.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑