Adelaide United - Malaga 1-5. Victorie clară pentru andaluzi, în primul amical al verii



**VIDEO** Adelaide United - Malaga 1-5. Victorie clară pentru andaluzi, în primul amical al verii

Malaga a câștigat la pas primul amical al verii, 5-1 cu australienii de la Adelaide United. A fost, totodată, primul meci cu Javi Martinez pe banca tehnică a grupării iberice.

În sudul Australiei, andaluzii au deschis scorul prin autogolul imparabil al lui Malik, în minutul 19. Javi Gracia a schimbat 10 jucători la pauză și Malaga s-a dezlănțuit în partea secundă. Pablo Perez a dublat avantajul spaniolilor cu un șut fără preluare din afara careului, iar Luis Alberto l-a învins pe Galekovic, din lovitură liberă.

În minutul 53, scorul era deja 3-0 în favoarea celor de la Malaga. Australienii au redus din diferență prin Djite. Atacantul născut în Statele Unite nu i-a dat nicio șansă lui Cousillas, însă ibericii au revenit imediat la controlul partidei. Juanmi - intrat și el in repriza secundă - a reușit dubla, iar Malaga s-a impus clar, cu 5-1.

23.254 de oameni au fost prezenți în tribune la meciul Adelaide United - Malaga. Înaintea partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei aviatice din Ucraina, de săptămâna trecută.

Andaluzii joacă următorul meci amical tot ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, duminică, de la 10:00, cu Perth Glory.

Campionatul Spaniei debutează pe 24 august și e transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport și digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑