Nu renunță la Breeveld: “Îndeplinește condițiile unui jucător care să acopere postul de mijlocaș”



 

Nu renunță la Breeveld: “Îndeplinește condițiile unui jucător care să acopere **postul de mijlocaș”**

Valeriu Argăseală a negociat joi la Tg Jiu transferul lui Nicandro Breeveld la Steaua, dar nu s-a ajuns la o înțelegere și discuțiile par intrate în impas. Campioana nu renunță la jucătorul olandez și Valeriu Argăseală spune că fotbalistul îndeplinește condițiile unui jucător care să acopere postul de mijlocaș la Steaua.

La conferința de presă în care a fost prezentat Valentin Lemnaru, Argăseală a vorbit și despre posibila venire a lui Breeveld. “Pista Breeveld rămâne deschisă. În cazul în care nu ajungem la o înțelegere pentru Breeveld, avem și o variantă de rezervă. Prima opțiune este un jucător din campionatul românesc. Breeveld îndeplinește condițiile unui jucător care ar putea acoperi postul de mijlocaș în echipa Steaua.”, a spus Argăseală.

Președintele CA de la Steaua a explicat și de ce s-au blocat negocierile: “Lucrurile nu s-au încurcat, dar pretențiile clubului din Tg Jiu sunt, după opinia noastră, mult prea mari pentru un transfer din România. Noi am propus să facem un schimb de jucători, dar nu au preferat ei. Ar trebui ca Pandurii să înțeleagă că și pentru jucător e foarte bine, și pentru ei o să fie foarte bine. Undeva s-au blocat lucrurile, dar nu din vina noastră.”


PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑