OFICIAL! Mario Mandzukic a fost prezentat la Atletico Madrid



 

Mario Mandzukic a fost prezentat oficial la Atletico Madrid. Transferul croatului la gruparea spniolă a stârnit o adevărat nebunie în rândul suporterilor, care au intrat pe gazon pentru a-l atinge pe noul atacant al Campioanei Spaniei.

La prezentarea oficială a lui Mario Mandzukic, care a avut loc pe stadionul Vicente Calderon din Madrid, câţiva suporteri au pătruns pe teren pentru a-l îmbrăţişa pe noul jucător al lui Atletico. Forţele de ordine cu greu i-au oprit pe fani.

"Diego Costa e Diego Costa, iar eu sunt Mario Mandzukic. Suntem jucători diferiţi. Voi îndeplini sarcinile noului meu antrenor, Diego Simeone", a declarat Mandzukic.

Adus de Atletico pentru 22 milioane de euro de la Bayern Munchen, Mandzukic nu va avea o misiune ușoară. El a fost adus să-l înlocuiască pe Diego Costa, atacantul care s-a transferat la Chelsea.

Mario Mandzukic, în vârstă de 28 de ani, şi-a început cariera profesionistă în 2005, la formaţia croată Marsonia şi, înainte să ajungă la Bayern, a trecut pe la echipele Dinamo Zagreb şi Wolfsburg. Pentru naţionala Croaţiei, acesta a adunat 52 de meciuri şi 15 goluri. Mandzukic a semnat cu Atletico un contract valabil pe patru ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑