Nicoliță a plecat de la ASA, dar încă o poate ajuta:  "O să-l contactăm pentru detalii despre Saint-Etienne"



 

**VIDEO** Nicoliță a plecat de la ASA, dar încă o poate ajuta:  

VIDEO ASA Tg. Mureș - Concordia Chiajna 1-0. După victoria de vineri, contra Concordiei Chiajna, vicecampioana României se pregătește de debutul în Europa League, acolo unde, în turul 3 preliminar, va întâlni cea mai titrată echipă din Franța: Saint-Etienne.

Formația care a cucerit titlul de 10 ori în Ligue 1 (ultima dată în 1981) nu îi sperie pe proaspeții deținători ai Supercupei României, care au la dispoziție 5 zile pentru a pregăti meciul tur, care va avea loc la Târgu Mureș.

Mircea Axente, autogul golului victoriei de vineri, din a treia etapă a noului sezon de Liga 1, consideră că ASA nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți, căzând cu cea mai puternică echipă, dar speră să furnizeze o surpriză de proporții.

"Dacă vom intra pregătiți 100% și ne vom da viața pe teren, consider că putem trece mai departe.", spune atacantul târgmureșenilor, care a vorbit și despre ajutorul pe care îl putea da în plus Bănel Nicoliță, în cazul în care ar fi rămas la ASA și după ce clubul a intrat în insolvență.

Fostul mijlocaș al Stelei a fot jucătorul lui Saint-Etienne timp de 3 ani, dar a jucat doar 25 de meciuri pentru formația franceză, care l-a și împrumutat la FC Nantes pentru un sezon.

"Saint-Etienne este o echipă puternică și sunt convins că vor veni să își facă jocul, dar și noi vom fi pregătiți 100%. Dintre cele 6 echipe cu care puteam cădea, era cea mai puternică, deci nu am avut noroc. Putem doar să ne bucurăm de un asemenea meci. Avem șansa noatră și dacă vom intra pregătiți 100% și ne vom da viața pe teren, consider că putem trece mai departe.", a declarat Mircea Axente, la finalul meciului ASA Tg. Mureș - Concordia Chiajna 1-0.

"Cu siguranță, Bănel Nicoliță ne-ar fi putut ajuta cu sfaturi. Cred că îl vom contacta să ne dea mai multe detalii despre echipă.", a adăugat atacantul târgmureșenilor.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑