Fază rară în fotbal! Nici Vasile Miriuță n-a știut de ce a fluierat arbitrul



 

**VIDEO** Fază rară în fotbal! Nici Vasile Miriuță n-a știut de ce a fluierat arbitrul

VIDEO ASA Tg. Mureș - Concordia 1-0. Vicecampioana păstrează poziția de lider al Ligii 1 după succesul la limită de vineri seara, când s-a întrebuințat serios pentru a trece de Concordia. Partida a oferit și o fază rară în fotbal, la care Cristescu a fost sancționat cu o lovitură liberă indirectă.

În minutul 71 al disputei, Concordia a beneficiat de o lovitură de la colț, de pe partea stângă. Cristescu a executat cu efect și a trimis pe colțul scurt, mingea lovind stâlpul porții lui Stăncioiu și revenind în teren, tot la Cristescu.

În acel moment arbitrul Sebastian Colțescu a întrerupt jocul și a acordat lovitură liberă indirectă pentru mureșeni, fiind apoi nevoit să-i explice fotbalistului de la Chiajna motivul. Nici Vasile Miriuță nu a înțeles decizia și i-a cerut explicații arbitrului de rezervă.

Practic e vorba despre o regulă simplă, de la Legea 17 a Legilor Jocului, lovitura de la colț: “Executantul nu trebuie să joace mingea a doua oară înainte ca aceasta să fi fost atinsă de un alt jucător. Dacă, după ce mingea este în joc, executantul o atinge a doua oară (altfel decât cu mâinile) înainte ca aceasta să fi fost atinsă de un alt jucător: se acorda o lovitură liberă indirectă echipei adverse, care se va executa de pe locul în care s-a comis greşeala (vezi Legea 13 – Locul executarii loviturii libere).”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑