Cum a reacționat Guardiola când a fost întrebat dacă va prelua naționala Angliei



025 сентября 2015

**VIDEO** Cum a reacționat Guardiola când a fost întrebat dacă va prelua naționala Angliei

Pep Guardiola a intrat în ultimul an de contract cu Bayern Munchen și în ultima perioadă au apărut nenumărate variante privind locul în care va antrena tehnicianul de 44 de ani începân din noul sezon.

Bayern Munchen i-a făcut deja o ofertă de prelungire a contractului, însă de serviciile lui Pep sunt interesate mai multe cluburi din Premier League și mai nou și echipa națională a Angliei, scriu jurnaliștii din "insulă". Guardiola ar urma să-i ia locul lui Roy Hodgson dacă naționala Angliei nu va impresiona la Euro 2016.

Aflat la o conferință de presă înaintea partidei din weekend pe care Bayern o va disputa pe terenul celor de la Mainz, Guardiola nu a vrut să răspundă la nicio întrebare legată de viitorul său. Atunci când a fost rugat să confirme sau să ofere propria variantă în legătură cu afirmațiile lui Karl-Heinz Rummenigge, cel care a zis ca Bayern i-a făcut deja o ofertă, Pep a răspuns sec: "Următoarea întrebare, vă rog!".

Și mai ciudată a fost reacția lui Guardiola atunci când a fost chestionat cu privire la vestea că ar urma să fie selecționerul Angliei. "Haideți, vă rog eu, următoarea întrebare. Sunt antrenorul lui Bayern Munchen" a spus Guardiola înainte să se ridice și să părăsească încăperea.

 

Nächster Nationaltrainer Englands? Von diesem Gerücht will Pep nichts hören… #ssnhd https://t.co/oJwHeOsGUS

Rămâne de văzut care va fi viitorul antrenorului care a câștigat 6 trofee într-un an cu FC Barcelona. Totul va depinde probabil de rezultatele pe care Guardiola le va obține în acest sezon din UEFA Champions League. În precedentele două sezoane, cu Pep Guardiola antrenor, Bayern a ajuns până în semifinalele celei mai tari competiții intercluburi din Europa.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑