Victorii în Liga Campionilor pentru Pick Szeged și Barcelona



025 октября 2015

 

**VIDEO** Victorii în Liga Campionilor pentru Pick Szeged și Barcelona

Dacă maghiarii de la Pick Szeged au câștigat la limită meciul cu Montpellier, Barcelona a câștigat mai clar cu KIF Kolding, dar tot a avut emoții. Catalanii luptă cu Vardar pentru șefia grupei B, în timp ce Szeged a ajuns la a treia victorie în șase meciuri în Liga Campionilor. 

Pick - Montpellier 28 - 27

Pick Szeged a câștigat la limită meciul din grupa B a Ligii Campionilor, cu francezii de la Montpellier. A fost egalitate la pauză, 14-14, și echilibrul s-a menținut până la final. În ultimul minut, la scorul 28-27 pentru gazde, Szeged a ratat atacul care i-ar fi adus o victorie liniștită, iar în ultimele două secunde Montpellier nu a reușit să marcheze din aruncarea de la 9 metri. Pentru Szeged a fost a treia victorie în șase meciuri de Liga Campionilor.

Barcelona - KIF Kolding 28-25

Şi Barcelona a trăit periculos meciul de pe teren propriu cu KIF Kolding. Cu un lot măcinat de accidentări, nordicii au început în forță duelul din Catalonia. La jumatatea primei reprize, aveau un avantaj pe tabelă greu de anticipat, 10-2.

Fluierată de fani, campioana Europei a dat startul cursei de urmărire. Barca a egalat în startul reprizei secunde (13-13), iar totul s-a decis în ultimele trei minute de joc. Cu mai multe soluții pe bancă, handbaliștii blaugrana au înscris ultimele trei goluri ale meciului fără să primească vreunul.

S-a terminat 28-5 pentru Barcelona, care continuă lupta cu Vardar pentru șefia grupei B. Cele două echipe se vor înfrunta în etapa viitoare a Ligii, în Macedonia.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑