EXCLUSIV Reghe îl elogiază pe Iordănescu. "De mult timp nu a mai jucat naţionala un asemenea fotbal"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Reghe îl elogiază pe Iordănescu.

Anghel Iordănescu a schimbat faţa echipei naţionale, după plecarea lui Victor Piţurcă. "Generalul" a reuşit două victorii fără gol primit şi a adus România pe primul loc în Grupa F din preliminariile pentru EURO 2016.

Laurenţiu Reghecampf a fost unul dintre numele propuse pentru preluarea selecţionatei, dar fostul tehnician al Stelei a ales să meargă la Al Hilal, în Arabia Saudită. Chiar şi de acolo, Reghe a văzut succesul cu Irlanda de Nord (VIDEO&DETALII) şi îl laudă pe Iordănescu.

"În primul rând, victoria cu Irlanda de Nord a fost foarte importantă. A fost un meci foarte bun, o partidă câştigată de echipa naţională a României, după un joc foarte bun. Eu cred că lucrurile merg foarte bine. Echipa naţională joacă fotbal, de mult timp nu am mai văzut acest lucru. S-a văzut o schimbare, dar fiecare antrenor are ideile lui. Sper ca Iordănescu să aibă în continuare rezultate pozitive", a declarat tehnicianul de 39 de ani într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport.

Naţionala este neînvinsă în această campanie de calificare şi are zece puncte acumulate după primele patru dispute. Balazs Dzsudzsak este singurul jucător care le-a marcat "tricolorilor", în România - Ungaria, 1-1 (VIDEO&DETALII). Reghecampf anunţă că Sânmărtean şi compania nu aU adversar în drumul spre Europeanul din Franţa.

"Suntem aproape calificaţi, pentru că echipa naţională are valoare. Dacă toţi jucătorii vor fi sănătoşi şi vor fi apţi pentru meciurile următoare, nu văd nicio echipă care să ne pună probleme", a adăugat fostul jucător al Stelei.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI REGHECAMPF


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑