Simeone acuză și arbitrajul. "Leverkusen ne-a dat o șansă! Alt adversar ar fi tranșat calificarea"



026 февраля 2015

 

**VIDEO** Simeone acuză și arbitrajul.

VIDEO Leverkusen - Atletico 1-0. Argentinianul Diego Simeone, antrenorul echipei Atletico Madrid, a apreciat, după eşecul cu 1-0 în faţa lui Bayer Leverkusen, în prima manşă a optimilor UEFA Champions League, că este mulţumit de rezultat după ce a fost nevoit să opereze două modificări în prima repriză, iar golul lui Fernando Torres a fost anulat. În plus, campioana Spaniei a evoluat din minutul 76 în zece jucători, după ce Tiago a primit al doilea cartonaş galben.

"A fost un meci neobişnuit, pentru că niciuna din echipe nu şi-a creat multe ocazii de gol.

Noi am avut o ocazie clară în prima parte, apoi meciul a decurs în aceeaşi notă. Cu schimbările forţate din prima repriză, cu golul anulat, 0-1 e un rezultat care mă mulţumeşte.

Fiecare echipă a avut o ocazie clară, ei au concretizat, noi nu. Un alt adversar, în alt meci, cu un jucător mai puţin şi fără posibilitate de schimb, ar fi tranşat calificarea. Ei nu au făcut-o şi ne-au dat o şansă", a declarat Simeone, după meci.

Atletico - Leverkusen este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, marți, 17 martie, de la ora 21:45. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

></p><p><strong>Roger Schmidt,</strong> antrenorul lui Leverkusen, şi-a lăudat echipa pentru prestaţia reuşită: <em><strong>

Sunt foarte mulţumit de acest 1-0. Avem o şansă bună să ne calificăm în sferturi. Echipa a fost excepţională, a lăsat puţine şanse adversarului, a fost mereu orientată către atac şi a arătat maturitate. Din acest motiv, victoria este meritată".

Sursa: Agerpres

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑