Foştii tricolori văd România la CE din 2016: "Suntem foarte aproape de calificare"



 

**VIDEO** Foştii tricolori văd România la CE din 2016:

România va disputa al cincilea meci din Grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, contra Insulelor Feroe. "Tricolorii" sunt lideri, cu 10 puncte, şi un succes duminică i-ar apropia de îndeplinirea obiectivului: calificarea după 8 ani la o nouă competiţie europeană.

"Suntem aproape, foarte aproape de calificare. Cele 3 puncte cu Feroe sunt foarte importante şi îmi doresc din tot sufletul să le câştigăm. Nici nu-mi fac probleme că nu le vom câştiga. Nu ne va fi uşor, dar orice calificare la un European sau Mondial cere sacrificiu şi sper ca pe 29 să vedem din partea jucătorilor echipei naţionale un sacrificiu. Chiar dacă joacă împotriva Insulelor Feroe, să dea totul şi să câştigăm acest meci fără probleme.

În general, noi românii asta am făcut în ultimii ani, atât în cupele europene, cât şi în campionat, multe surprize. Când joci cu echipele mai slab cotate, ai tendinţa de a te relaxa. Eu sper că băieţii au inteles lucrul ăsta, că nu mai sunt echipe slabe. Fotbalul a evoluat, chiar dacă vorbim de Feroe şi sunt jucători care evoluează şi în Danemarca şi în Norvegia, la cluburi de primă liga. Trebuie să le arătăm respect", a declarat Jean Vlădoiu.

Acesta va fi primul meci jucat în provincie de echipa naţională după 17 partide consecutive în Capitală. Contra reprezentativei din Insulele Feroe, echipa naţională va juca prima întâlnire oficială din istorie pe stadionul Petrolului şi FRF a anunţat că s-au vândut deja 12.000 de bilete.

"Eu cred că e o idee bună să joci şi în provincie. Am mai făcut-o la Piatra Neamţ, am fost primiţi cum se cuvine, cred că şi la Ploieşti va fi la fel. Este vorba de echipa naţională, echipa tuturor românilor şi cu siguranţă, va fi susţinută. Pentru asta, avem nevoie să jucăm bine, să jucăm cu curaj, să marcăm cât se poate de repede şi atunci suporterii vor fi alături de noi. Dacă vom avea un joc apatic, cred că suporterii nu vor mai avea răbdare 90 de minute", a adăugat fostul internaţional.

România - Insulele Feroe se joacă duminică, 29 martie, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești. Imediat după fluierul final, meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, iar fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe site-ul www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑