Rapid își păstrează și în sezonul viitor lotul construit în iarnă. "Nu pleacă mai mult de doi-trei jucători"



**Rapid își păstrează și în sezonul viitor** lotul construit în iarnă.

Veşti bune pentru rapidişti. Lotul care a urcat echipa de pe ultimul loc până aproape de salvare nu va suferi modificări majore în vară. Mai mult, conducerea s-a înţeles deja cu un mijlocaș din Spania şi visează la ieşirea din insolvenţă.

În 6 etape jucate în 2015, Rapidul lui Pustai și-a dublat numărul de puncte din tot turul de campionat și mai are de recuperat doar 3 puncte până la primul loc salvator.

Prima mutare a fost deja rezolvată. Conducerea s-a înțeles cu Apono, un mijlocaș spaniol cu aproape 140 de meciuri și 28 de goluri în La Liga. Marele câștig este reprezentat, însă, de continuarea proiectului demarat în această iarnă. Alcătuit pe grabă la începutul anului, lotul actual va continua în aceeași formulă, urmând să primească întăriri după încheierea stagiunii 2014-2015.

"Am avut deja discuții cu majoritatea jucătorilor. Practic, 90% rămân la Rapid. Practic, toți vor să rămână. Doi - trei vor pleca, nu mai mulți.", a declarat Valerii Moraru, în cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

"Poate la anul vine Bill Gates și investește în Rapid și îl cumpără pe Ronaldo. Glumesc... Nu știu ce se va întâmpla, sper că vor veni la club oameni puternici financiar.", a spus și căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru.

Dacă Dinamo va afla săptămâna viitoare dacă iese din insolvență, Rapidul visează și ea - giuleștenii sunt în procesul de reorganizare financiară din decembrie 2012, dar acționarul majoritar al grupării feroviare asigură că alb-vișiniii sunt pe drumul cel bun: "Lucrurile merg spre bine. În dosarele soluționate am avut câștig de cauză, iar în cele care urmează sunt sigur că vom avea rezultate pozitive".

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑