Icardi a adus victoria cu Roma şi a anunţat că nu pleacă de la Inter: "Vreau să rămân aici"



 

**VIDEO** Icardi a adus victoria cu Roma şi a anunţat că nu pleacă de la Inter:

Mauro Icardi a marcat în minutul 88 al meciului cu AS Roma, iar Inter Milano a obţinut prima victorie pe teren propriu în campionat după două luni. Echipa lui Roberto Mancini s-a impus cu 2-1 şi a pus astfel capăt unei perioade de 4 ani în care nu reuşise să câştige în faţa giallorossilor.

Pentru atacantul argentinian al nerazzurrilor a fost cel de-al 17-lea gol în acest sezon de Serie A, Icardi ocupând locul 2 în topul golgheterilor din Italia, condus de Carlos Tevez, care a înscris de 18 ori.

În acelaşi timp, jucătorul de 22 de ani a oferit şi trei pase decisive, fiind astfel implicat direct în 20 dintre cele 48 de goluri marcate de Inter în actuala ediţie de campionat, un procentaj de 41,7%.

Prestaţiile excelente ale vârfului sud-american au trezit interesul mai multor cluburi importante de pe continent, care încearcă să profite de faptul că Icardi are un salariu mai mic de un milion de euro anual la Milano, iar situaţia sa contractuală este deocamdată incertă.

Argentinianul crescut la academia Barcelonei mai are contract cu Inter până în 2018, iar prima ofertă de prelungire prezentată de club nu l-a mulţumit. Zvonurile privind o eventuală despărţire la finalul sezonului au fost alimentate inclusiv de Icardi, care nu a exclus posibilitatea de a juca la o altă echipă în stagiunea următoare.

Cu toate acestea, în ultima perioadă, cele două părţi au făcut paşi decisivi spre un acord care să mulţumească pe toată lumea, iar anunţul oficial privind prelungirea contractului până în 2019 este doar o chestiune de zile, scrie presa din Italia.

Mai mult decât atât, la finalul partidei cu Roma, jucătorul a anunţat că îşi doreşte să continue în Italia şi a precizat că aşteaptă momentul în care va semna noua înţelegere cu Inter.

"Am încă trei ani de contract. Vreau să îl respect şi să rămân aici, în acest stadion, cu acest public. Cu siguranţă voi fi aici şi anul viitor. Despre prelungire trebuie să vorbiţi cu directorul sportiv Ausilio, cu cei din club şi cu preşedintele. Dar eu vreau cu siguranţă să rămân. Când îmi vor da un pix, voi semna. Lipseşte foarte puţin, dacă cei din club se pun de acord cu agentul meu, acel moment va veni foarte repede", a spus Icardi.

Declaraţiile atacantului îl bucură pe tehnicianul nerazzurrilor, Roberto Mancini, care îl consideră pe Icardi o piesă extrem de importantă în procesul de reconstrucţie al echipei.

"Este un atacant de clasă. Chiar şi atunci când ratează o ocazie sau două, este capabil să marcheze. Ştii că mereu poate veni un gol cu el pe teren, asta e cel mai important", a spus Mancini.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑