Un adolescent grav bolnav a dat startul meciului U Cluj-Steaua: "A primit cel mai frumos cadou!"



**VIDEO** Un adolescent grav bolnav a dat startul meciului U Cluj-Steaua:

VIDEO U Cluj - Steaua 0-3. Moment emoționant înaintea partidei dintre Universitatea și Steaua, de pe Cluj Arena. Un adolescent grav bolnav a dat lovitura de start a meciului, în aplauzele celor 14.000 de spectatori.

Tibi, în vârstă acum de 18 ani, a crescut la juniorii Universității, unde a fost portar. Totuși, în urmă cu doi ani, el a fost nevoit să renunțe la fotbal, după ce a fost diagnosticat cu un cancer hepatic.

"Aș vrea tare mult să intru cândva pe terenul mare, macar pentru o pasă, un schimb de pase, atunci ești fotbalist când intri pe terenul mare", a fost dorința mare a lui Tibi.

Însoțit de părinți, Tibi a fost la meciul cu Steaua, însă a aflat abia la stadion, de la doctorul Universității, că va da lovitura de start pe Cluj Arena.

Copilul a avut o seară de neuitat, mai ales că a primit și un tricou al clujenilor, cu numele său, dar a avut șansa să dea mâna și cu toți jucătorii lui Falub, scrie actualdecluj.ro.

"A dormit cu el (n.n. cu tricoul) îmbrăcat. Încă are emoții pentru că nu spera niciodată să ajungă în faza asta pe teren. Visul lui de mare portar s-a dus acum doi ani, iar noi am învățat să prețuim mai mult fiecare zi. Mi-a spus că jucătorii i se par foarte mari pe teren, iar mingea foarte grea. Pe Veselovski îl place cel mai mult. A fost copleșit, dar a primit cel mai frumos cadou", a mărturisit mama băiatului, Felicia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑