Mureşan, scos din schemă pentru derby-ul cu Steaua? Planul mijlocaşului să poată juca "finala"



 

**VIDEO** Mureşan, scos din schemă pentru derby-ul cu Steaua? Planul mijlocaşului să poată juca

Doar 12 minute a apucat să joace sâmbătă Gabi Mureşan, 33 de ani, după cele patru runde în care stătuse pe tuşă din cauza unei accidentări suferite la meciul cu Botoşani, câştigat de ASA în deplasare, 1-2. Primit cu aplauze de toţi suporterii prezenţi pe stadionul din Tg Mureş la disputa ASA-Pandurii 2-1, Mureşan a plecat repede la cabine din cauza unui atac violent al lui Mihai Răduţ. Petrecută în minutul 63, atac cu talpa sus la o minge disputată în tuşă, faza i-a adus cartonaşul galben lui Răduţ, dar Mureşan riscă să rămână pe bară la cel mai important meci al sezonului, cu Steaua, miercuri, de la 21:30, în direct pe Digi Sport 1.

Cum Steaua este liderul campionatului, cu 60 de puncte, iar ASA Tg Mureş are 59, meciul care se va disputa pe Arena Naţională între cele două echipe pare decisiv în lupta directă care se va mai duce de-a lungul următoarelor 5 runde. Steaua nu se va putea baza pe Nicuşor Stanciu, suspendat, pe Rusescu şi Papp, ambii accidentaţi, în timp ce Mureşan a devenit incert în tabăra celor din Tg. Mureş.

"Mă bucur că nu este nimic rupt, am suferit doar o contuzie foarte puternică. Voi face absolut tot ce ţine de mine să fiu bun de joc la ora partidei cu Steaua. Am început tratamentul încă de sâmbătă seară", a declarat Mureşan a doua zi după aciidentarea produsă de Răduţ. Mult mai rezervat s-a arătat însă preşedintele Narcis Răducan: "Gabi are 50 la sută şanse să fie apt la meciul de miercuri".

Câtă vreme Gabi Mureşan a fost accidentat, în etapele 24-27, ASA a obţinut trei victorii, cu CSMS Iaşi, Rapid şi CSU Craiova, şi un rezultat de egalitate, cu CFR.

Vezi mai jos faza în urma căreia Mureşan a ieşit de pe teren, accidentat de Răduţ, la 12 minute după ce revenise pe gazon:





Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑