Grahovac va lipsi cu Steaua: "Are o problemă medicală destul de gravă"



 

**VIDEO** Grahovac va lipsi cu Steaua:

CSMS Iaşi arbitrează lupta pentru titlu în Liga 1, echipa lui Nicolo Napoli urmând să o întâlnească în ultima etapă pe Steaua, pe teren propriu. Moldovenii vor încerca, însă, să pună piedică liderului fără portarul titular, Branko Grahovac.

Preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, a lămurit situaţia contractuală a bosniacului şi a precizat motivele pentru care acesta va lipsi împotriva roş-albaştrilor.

"Avem probleme cu jucătorii accidentanţi de mai mult timp şi sperăm să recuperăm cât mai mulţi. Branko este jucătorul Iaşiului pentru încă un an, i s-a făcut notificarea. Nu cred că va evolua, pentru că l-am trimis la un medic privat, împreună cu medicul echipei şi nu poate să stea nici pe scaun. Are o problemă medicală destul de gravă", a explicat Prunea.

Cu toate acestea, oficialul celor de la CSMS este încrezător că Steaua nu va avea parte de un meci uşor şi promite o atmosferă senzaţională la partida care va avea loc joi, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Sperăm să întoarcem clasamentul. Este un eveniment important, pentru oraş în primul rând. Vom juca cu casa închisă, va fi un stadion arhiplin. E o cerere incredibilă de bilete, şi din Bucureşti, şi din împrejurimi. Jucătorii trebuie să înţeleagă că este un moment poate unic pentru ei. Din fericire, noi nu mai avem presiunea rezultatului.

Este un meci unic pentru jucătorii noştri. În ultimii ani, niciodată nu s-a vorbit despre vreun jucător din această echipă cât se va vorbi după un asemenea joc. Sunt convins de acest lucru", a afirmat Prunea.

Fostul portar al echipei naţionale a explicat şi situaţia primei-record despre care a vorbit luni, la Digi Sport.

"Probabil am fost înţeles greşit despre prima-record. Este prima pe care jucătorii o au dacă se clasează pe locurile 1-10. Au prime de obiectiv, pe lângă primele de joc. Dacă noi pierdem locul 10, jucătorii pierd prima de obiectiv stipulată în contract. Nu e o primă pe care o dăm doar la meciul ăsta", a spus Prunea.

Totodată, preşedintele ieşenilor a insistat că preferă ca ASA să câştige titlul - "M-aş bucura pentru Ciobi, care mi-a fost coleg de cameră şi care a făcut ceva incredibil la Târgu Mureş. Cred că ASA ar merita să câştige acest campionat" - şi a confirmat că Steaua va primi trofeul la Iaşi, în cazul în care va deveni campioană.

"O să fie secretarul general al Ligii la Iaşi. Eu i-am zis să stea aici, că vine de pomană, dar îl aşteptăm cu drag şi vom vedea ce va fi. Probabil că se va decerna trofeul acolo, dacă Steaua va câştiga, dar nu va fi cazul", a spus Prunea.

Meciul CSMS Iaşi - Steaua, din ultima etapă a Ligii 1, se va disputa joi, de la ora 20:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑