Petrolul, favorita lui Cadu la titlu: ”Pentru că are cea mai bună echipă și pentru că a plecat Reghe”



 

**VIDEO** Petrolul, favorita lui Cadu la titlu: ”Pentru că are cea mai bună echipă și pentru că a plecat Reghe”

Cadu crede că Petrolul va fi noua campioană a României și oferă și mai multe argumente în acest sens. Unul dintre acestea este slăbirea Stelei.

Ricardo Cadu și-a încheiat socotelile cu CFR Cluj și se pregătește să plece de tot din România, cel puțin pentru moment. Într-o intervenție telefonică, pe care a avut-o în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special” de la Digi Sport, fundașul portughez a spus la ce echipă are șanse de a juca din sezonul viitor.

”Cu cei de la CFR am încheiat conturile. Am venit să-mi iau familia de la Cluj. Poate într-o zi voi reveni la CFR, într-o altă funcție, pentru că este un club de care m-am atașat pentru totdeauna.

Acum sunt în discuții cu cei de la AEL Limassol, de la care aștept un răspuns până vineri”, a spus Cadu.

Portughezul a explicat de ce a ales să plece din Liga 1, deși n-a dus lipsă de oferte, una dintre acestea fiind, se pare, de la Astra.

”După opt ani la CFR Cluj nu mai puteam juca la o altă echipă din România.”

Fiind oficial plecat din Liga 1, Cadu nu s-a mai ferit să vorbească despre lupta la titlu din sezonul viitor.

”Petrolul va câștiga campionatul! De ce? Pentru că are cea mai bună echipă și pentru că Steaua l-a pierdut pe Reghecampf. Apoi, în momentul de față au cel mai bun antrenor din România, Răzvan Lucescu, dar și cel mai bun lot”, a mai spus Cadu la Digi Sport.

Chestionat care a fost antrenorul care i-a plăcut cel mai mult în cei opt ani petrecuți la Cluj, Cadu a replicat aproape instant.

”Ioan Andone mi-a plăcut foarte mult. Și cu Miriuță a fost bine în cele șase luni din acest an, dar Andone a fost cel mai bun”, a conchis Cadu la ”Digi Sport Special”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑