Gigi Becali și-a îndulcit tonul la adresa lui Gabi Iancu: "El are mii de șanse, dar trebuie să le fructifice"



 

**VIDEO** Gigi Becali și-a îndulcit tonul la adresa lui Gabi Iancu:

În urmă cu o săptămână se părea că atacantul Gabi Iancu (21 de ani) nu mai are viitor la Steaua, după ce conducerea tehnică a echipei a decis să-l împrumute la alt club din Liga 1. Între timp, însă, Iancu a fost titularizat în partida cu CFR Cluj (1-1), din etapa a 3-a a Ligii 1, iar plecarea sa nu mai pare certă, de vreme ce antrenorul Mirel Rădoi nu are multe soluții ofensive în lot.

Gigi Becali a discutat cu Rădoi despre situația lui Iancu, pe care l-a apărat înainte de partida disputată cu CFR Cluj pe Arena Națională: "La Iancu nu e vorba de iertare, că nu a fost pedepsit cu nimic el. Nu l-am trecut eu pe lista UEFA, ei (n.r. antrenorii) fac listele. De cand e Mirel am mare încredere în el și nu prea mă bag. Fiecare om și-o face cu mâna lui, atitudinea unui jucător face ca el să fie agreat de echipă, de antrenor sau de patron. Eu nu am agreat niciodată jucătorii care sunt indolenți", a spus Gigi Becali pentru jurnaliștii de la stadion.

"El are mii de șanse, numai că trebuie să le fructifice. Un jucător, când are valoare, îi dai o șansă, o prinde, îi dai pe a doua, o prinde și pe aia. Când nu are valoare sau când nu e sortit el să fie fotbalist, îi dai 17.000 de șanse și tot degeaba. Iancu, n-a avut Iancu șanse!?", a mai clamat Gigi Becali, vizibil iritat de lipsa de productivitate a jucătorului adus de la Viitorul.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani mai are contract cu Steaua până în ianuarie 2018. Cel mai probabil, campionii vor renunța la serviciile sale dacă îl vor transfera pe Denis Alibec (Astra).

15 goluri a marcat Gabi Iancu pentru Steaua în 74 de partide oficiale, din 2012, de când s-a transferat de la Viitorul

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑