Moment amuzant la aeroport. Duckadam, către Szukala: "Lukasz, hai că avem un bilet şi pentru tine!"



026 августа 2015

 

**VIDEO** Moment amuzant la aeroport. Duckadam, către Szukala:

Steliştii au plecat în dimineaţa de miercuri către Trondheim, pentru returul din play-off-ul Europa League, cu Rosenborg, care va porni de la 0-3. Jucătorii din lotul convocat de Mirel Rădoi au avut parte de o surpriză chiar la aeroport.

Luzask Szukala, care decola şi el spre Turcia, a dat nas în nas cu foştii săi colegi şi reacţia lui Helmuth Duckadam a fost una amuzantă: "Lukasz, aici! Hai că avem un bilet şi pentru tine!", a glumit preşedintele de imagine al Stelei.

Fundaşul de 31 de ani s-a întreţinut câteva momente cu oficialii bucureştenilor şi a postat un mesaj de încurajare pe contul oficial de Facebook, dar şi o poză în care se află alături de Fernando Varela, Adi Popa, Alin Toşca şi Nicandro Breeveld. "O surpriză plăcută, la aeroport. Mult noroc, prietenii mei!", a fost urarea polonezului.

></p><p>Prezenţa lui Szukala în echipa lui Rădoi ar fi fost de mare ajutor, ţinând cont că acesta se poate baza în centrul defensivei doar pe <strong>Paul Papp, Fernando Varela, Alin Toşca </strong>şi<strong> Cătălin Carp</strong>.</p><p><span style=Returul dintre Rosenborg şi Steaua va avea loc joi, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑