Cursa de la Silverstone , ÎN DIRECT la Digi Sport! Spectacol total în ultimii ani



026 августа 2015

**Cursa de la Silverstone**, ÎN DIRECT la Digi Sport! Spectacol total în ultimii ani

Moto GP-ul se va relua în acest weekend cu etapa de la Silverstone! În ultimii trei ani, victoriile au fost împărțite între Jorge Lorenzo și Marc Marquez.

În 2014, Marquez a confirmat starea de fapt din Campionatul Mondial și a obținut a 11-a victorie din sezon. Pilotul Honda Repsol a plecat din pole-position, dar startul i-a aparținut lui Jorge Lorenzo. Ibericul a condus cursa în cea mai mare parte a timpului, dar scenariul a fost diferit de cel din ediția anterioară.

În 2013, Lorenzo a recuperat și l-a învins pe Marquez în ultimul viraj. Anul trecut, Marquez a fost cel care a recuperat și l-a devansat pe Lorenzo cu 7 zecimi de secundă. Valentino Rossi a încheiat pe locul 3 și a urcat pe podium pentru prima dată în carieră, la Silverstone.

În prezent, în clasamentul general Moto GP, Valentino Rossi și Jorge Lorenzo se află la egalitate, cu câte 211 puncte fiecare. Marquez este în urma lor, dar are de recuperat 52 de puncte.

Primele antrenamente din Marea Britanie se vor desfășura vineri, de la ora 11:00, iar ele vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑