Cristiano Ronaldo a plecat din nou în Maroc, unde s-a distrat cu Badr Hari



026 октября 2015

 

**Cristiano Ronaldo a plecat din nou în Maroc,** unde s-a distrat cu Badr Hari

VIDEO Celta Vigo - Real 1-3. După victoria Realului cu Celta Vigo, Cristiano Ronaldo a plecat în Maroc, unde a petrecut cele două zile libere primite de jucătorii liderului din La Liga.

Dacă în urmă cu două săptămâni vizitase oraşul marocan Marrakech, Ronaldo a ales acum să se relaxeze la Agadir, pe coasta atlantică, unde a ajuns sâmbătă după meciul de la Vigo. Alături de Badr Hari, portughezul a frecventat una din cele mai exclusiviste discoteci din oraş. Duminică, cei doi au făcut o excursie cu iahtul lui Hari, un marocan cu cetăţenie olandeză, fost campion mondial în circuitul de kickbox K1 (în 2008 şi 2009).

Acum două săptămâni, la Marrakech, Cristiano apărea în braţele lui Hari, într-o fotografie cu titlul "Just married". Kickboxerul a devenit un ghid şi protector al atacantului lusitan. 

 

Cristiano Ronaldo Spends Weekend With Badr Hari in Agadir city, Morocco #Agadir #Maroc #HalaMadrid #RealMadrid #CR7 pic.twitter.com/OiQNfZRtUV

Cristiano Ronaldo a marcat un gol în victoria Realului cu 3-1 pe terenul celor de la Celta Vigo. În acest moment, este pe locul al doilea în ierarhia marcatorilor în La Liga, cu 7 goluri, la egalitate cu Nolito (Celta Vigo) și Luis Suarez (Barcelona). Liderul topului este Neymar (Barcelona), cu 8 reușite.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑