Riscam sa ramanem cu stadionul suspendat, daca nu vom fi cuminti, ca la partida cu Rusia. UEFA a sanctionat-o bland pe federatia de profil FMF



026 октября 2015

Presedintele Federatiei de Fotbal, Pavel Cebanu atentioneaza, daca vom avea din nou un comportament nesportiv, asa cum a fost la partida nationalei impotriva Rusiei, riscam sa ramanem cu stadionul suspendat. UEFA a sanctionat-o bland pe federatia de profil. FMF a fost impusa sa plateasca o amenda de 15 mii de euro pentru dezordinile provocate de fani la partida cu Rusia din 9 octombrie. Atunci ei au scandat lozinci anti Putin si au folosit fumigene.

 

Pavel CEBANU, PRESEDINTE FMF: “Pentru noi e grav ca suma este destul de mare, dar eu cred ca undeva si sanctiunea nu a fost prea aspra, poate ca e prima data. Pana acuma au mai fost cand cativa fani au iesit pe teren, aruncau pe teren. Acuma nu s-a repetat asta, a fost numai in tribune fumigene. Dar acele scandari rasiste si altele, a doua oara daca o sa se intample o sa fie deacuma nu o tribuna sanctionata, dar intreg stadionul.


UEFA a oferit doua sanctiuni dupa meciul cu Rusia. O amenda de 15 mii de euro, a fost data pentru ca microbistii moldoveni au scandat lozinci ofensatoare si au folosit materiale pirotehnice interzise. A doua sanctiune fiind suspendarea sectorului 3, de unde s-au auzit suieraturi si scandari mai agresive. Acesta va fi inchis la urmatorul meci disputat sub egida UEFA, adica la prima partida de acasa din preliminariile EURO-2020.

 

Urmatorul meci al nationalei Moldovei, condusa de tehnicianul roman Stefan Stoica, va fi un amical, care se va desfasura pe 17 noiembrie, in deplasare, importiva selectionatei Azerbaidjanului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑