Finala de vis la Cupa Mondiala de rugby: Australia a invins-o in semifinale pe Argentina si va lupta pentru titlu cu Noua Zeelanda - VIDEO



026 октября 2015

Finala de vis la Cupa Mondiala de rugby. Aseara Australia a invins-o in semifinale pe Argentina si va lupta pentru titlu cu Noua Zeelanda. Marea finala se va disputa sambata.

 

Nationala Australiei de rugby a dominat din start semifinala cu Argentina. Dupa doar 70 de secunde, gratie unei interceptii, cangurii au reusit primul eseu prin Rob Simmons. A fost insa seara lui Adam Ashley-Cooper, care a reusit celelalte trei eseuri ale Australiei.


De partea cealalta, Argentina nu a reusit sa sparga devensiva australienilor. Aceasta a jucat mai mult fotbal decat rugby. A reusit cele 15 puncte dupa 5 lovituri de pedeapsa transformate de Nicolas Sanchez.


Cu scorul general de 29 la 15, Australia-dubla campioana mondiala, se impune in fata Argentinei si va lupta pentru titlu cu Noua Zeelanda. Finala Cupei Mondiale de Rugby din Anglia se va juca pe 31 octombrie pe stadionul Twickenham din Londra. Africa de Sud si Australia vor juca finala mica.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑