Dinamo, criticată de un fost antrenor: ”Are probleme grave în apărare. De la mijloc în sus arată bine”



 

**VIDEO** Dinamo, criticată de un fost antrenor: ”Are probleme grave în apărare. De la mijloc în sus arată bine”

Campion cu Dinamo în 2004, Ioan Andone, în prezent la Apollon Limassol, în Cipru, critică jocul fostei sale echipe în amicalul cu Danemarca U21, pierdut de ”câinii roșii” cu 7-1.

„Faptul că Dinamo a pierdut cu 7-1 într-un amical îți dă de gândit. A pierdut și cu Astra așa, în campionat, deci înseamnă că ai o problemă mare în apărare. Și Stoican a avut această problemă, apoi a venit Dănciulescu, care a avut câteva rezultate bune, iar apoi a pățit-o cu Astra. Asta nu mai e un accident. Dinamo arată foarte bine de la mijloc în sus, dar jocul în apărare e dezastru”, a declarat ”Fălcosul”, în direct, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

În schimb, Ando aplaudă transferul lui Nicolae Grigore în Ștefan cel Mare. Mijlocașul a ajuns la Dinamo chiar de la echipa ”Fălcosului”. Nu la fel de entuziast se arată tehnicianul lui Apollon când vine vorba de la transferurile făcute de la cluburile care se bat la retrogradare.

„Grigore la mine a avut ghinion. Am venit aici și l-am găsit accidentat, nu jucase de două luni. În primul meci la Monchengladbach, am făcut schimbare și în cinci minute mi s-a accidentat a doua oară. Am rămas cu Paulo Andrade acolo și am luat cinci goluri.

Marc e un fundaș cu perspective. Dar Dinamo să nu aducă 3-4 de la echipe care se luptă la retrogradare... Nu poți așa să tragi la cupe europene. Dacă aduci unul, cu calitate, e bine. Dar dacă aduci trei, atunci ai probleme”, a încheiat Andone.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑